Wiedadde,

 

Dat ben ik, Dorien! Ik heb twee grote liefdes in mijn leven: verpakkingsontwerp & mijn lief :)

 

Die verpakkingen leerde ik ontwerpen tijdens mijn studies grafische vormgeving, brand and packaging design aan hogeschool Luca in Gent.

 

Een paar werkervaringen bij designbureaus rijker, besloot ik uiteindelijk begin 2020 om freelance verder te gaan. Studio Jawadde was geboren.

 

Sinds januari 2022 kan je me ook terugvinden bij Cartamundi als grafisch vormgever.

Studio Jawadde?

 

Waarom creativiteit als een konijn is. Een eigen zaak oprichten in 2020?
Daar moet je moed voor hebben zeggen mijn vrienden.Ik antwoord dan:
"Nee, geen moed, maar konijnentanden." 

 

Want passie en creativiteit zijn als konijnentanden. Ze blijven maar doorgroeien. Je moet ze dus gebruiken en slijten, of ze groeien gewoon je mond uit.

 

Om gebitsproblemen te voorkomen vier ik mijn creativiteit bot op allerlei zijprojectjes. Het resultaat kan je bewonden en kopen in de webshop


Samenwerken?

 

Ik noem mezelf graag een ‘allround creative’. Ik denk graag mee aan hoe je verhaal het best kan verteld worden. Nadien werk ik het verhaal uit, waarbij ik mijn grafische vaardigheden gebruik. Van jongs af aan teken ik met plezier dus laat die illustraties maar aan mij over! Daarna komt eventueel mijn passie aan de beurt: packaging design! Maar daar stopt mijn verhaal niet. Ik hou me ook graag bezig met fotografie en vind het geweldig om productfoto’s te maken. Heb je er toevallig nog nodig voor je website? Door mijn ervaring in de verkoop zou ik zelfs nog een stap verder kunnen gaan en zeggen dat ik het eindproduct ook kan verkopen. Jawadde dadde! 

 

een verpakking die past bij het verhaal achter je product

een nieuw logo/branding
voor je merk

een origineel
ontwerp voor je geboortekaartje

tettenpotjes om mee
uit te pakken
tegenover vrienden

en nog zoveel meer!